کد خبر: 4309913
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
امام جمعه موقت کرمانشاه:

رژیم صهیونیستی پس از دو سال جنایت در غزه به اهداف خود نرسید

حجت‌الاسلام علی آل‌آقا با اشاره به سالروز عملیات طوفان الاقصی گفت: رژیم صهیونیستی با وجود دو سال نسل‌کشی در غزه و حمایت کامل آمریکا و غرب با رقم زدن جنایت گسترده نتوانست به اهداف خود برسد.

نماز جمعه کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی آل‌آقا، امام جمعه موقت کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با دعوت از همگان به تقوای الهی اظهار کرد: انسان در خلوت خود باید فکر کند که از کجا آمده و به کجا باز می‌گردد و در این میان تا چه میزان از عمر خود بهره برده است و خوشا به حال آن کس که در شبانه‌روز خلوتی با خدای خود دارد.

وی با اشاره به سالگرد حماسه عملیات طوفان الاقصی افزود: صهیونیست‌ها پس از عملیات هفتم اکتبر با سه هدف عمده جنگ با حماس را اعلام کردند که نابودی کامل حماس، کوچ اجباری مردم غزه و آزادی اسرای خود را مبنا قرار دادند و تا امروز با وجود جنایات بی‌شمار و نسل‌کشی مردم غزه با حمایت مستقیم آمریکا و غرب به هیچ یک از اهداف خود نرسیده‌اند.

آل‌آقا تصریح کرد: غزه مقاوم با تقدیم هزاران شهید همچنان ایستاده و اسرائیل با زور و بمباران نتوانسته اسرا خود را آزاد کند.

امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: اسرائیل با وجود زور و کمک‌های جامعه غربی و آمریکا امروز باید برای رسیدن به آزادی اسرای خود پشت میز مذاکره با حماس بنشیند و این موضوع نشان داده اسرائیل در رسیدن به اهدافش ناتوان است، هر چند ممکن است آتش‌بس موقتی باشد و شکسته شود.

وی با اشاره به نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی اظهار کرد: فروپاشی رژیم جعلی نزدیک است و این امر به برکت مقاومت غزه رقم خورده است.

حجت‌الاسلام آل‌آقا در پایان با قدردانی از مجاهدت سربازان گمنام امام زمان(عج) در مبارزه با فساد مالی و پول‌شویی در استان کرمانشاه از درگاه خداوند متعال سلامتی و ظهور امام زمان(عج) و نصرت و پیروزی محور مقاومت را خواستار شد.

انتهای پیام
captcha