کد خبر: 4313729
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲

اعزام ۱۰۰ مبلغ در ایام فاطمیه به نقاط مختلف کرمانشاه

حجت‌الاسلام کریمی خبر داد: در راستای تبیین معارف فاطمی و تقویت گفتمان مقاومت و وحدت‌آفرینی، بیش از ۱۰۰ مبلغ و مبلغه به نقاط مختلف استان اعزام می‌شوند تا در قالب فعالیت تبلیغی به اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی بپردازند.

حجت الاسلام ارسلان کریمی تبلیغات اسلامی کرمانشاه

حجت‌الاسلام والمسلمین ارسلان کریمی، سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: در راستای تقویت گفتمان مقاومت و تبیین معارف فاطمی و وحدت‌آفرینی، ۱۰۰ مبلغ به مناطق مختلف استان کرمانشاه اعزام می‌شوند تا در قالب فعالیت تبلیغی به اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی بپردازند.

وی افزود: این برنامه‌ها با موضوعاتی متنوع طراحی شده و از جمله آنها می‌توان به برپایی جلسات تفسیر و تدبر آیات قرآن، اجرای پویش رسانه‌ای فاطمیه الگوی مقاومت و پویش طرح زندگی با آیه‌ها اشاره کرد.

کریمی به برگزاری دوره‌های آموزشی تدبر در زندگی حضرت زهرا(س)، کارگاه‌های آموزشی خانواده با موضوع سبک زندگی فاطمی، تقویت نهاد خانواده، فرزندآوری، محافل قرآنی و برگزاری مراسم عزاداری فاطمیه اشاره کرد و گفت: در مراسم عزاداری اول فاطمیه در کرمانشاه طرح خدمت فاطمی، پرده‌خوانی فاطمیه و گردهمایی مبلغان فاطمی برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه تصریح کرد: ویژه برنامه‌های ایام فاطمیه در استان با محوریت مقاومت و وحدت‌آفرینی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha