کد خبر: 4315395
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰

دعوت از دانشجویان کرمانشاهی برای شرکت در جشنواره «حمایت از آثار دانشجویی نهج‌البلاغه»

فراخوان ارسال اثر به نخستین جشنواره ملی حمایت و تقدیر از آثار دانشجویی نهج‌البلاغه در سه بخش پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری و کتاب در دو محور کلی در کرمانشاه منتشر شد.

نهج‌البلاغهبه گزارش ایکنا از کرمانشاه، فراخوان ارسال اثر به نخستین جشنواره ملی حمایت و تقدیر از آثار دانشجویی نهج‌البلاغه در سه بخش پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری و کتاب در دو محور کلی در کرمانشاه منتشر شد.

این رویداد ملی با همت بنیاد بین‌المللی غدیر و مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری مجموعه‌ای از مراکز عالی علمی و دانشگاهی کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه تهران، دانشگاه پیام نور، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه الزهرا(س)، جهاددانشگاهی، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه علامه عسگری، دانشگاه قرآن و علوم حدیث و دانشگاه شاهد با هدف ایجاد هم‌افزایی علمی میان دانشگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی برای گسترش فرهنگ علوی در فضای علمی کشور برگزار می‌شود.

این جشنواره به بررسی آثار دانشجویی در سه بخش پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری و کتاب می‌پردازد و محور‌های جشنواره در دو بخش اصلی بررسی پیرامون موضوعات اجتماعی، حکمرانی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و سبک زندگی در نهج‌البلاغه، بررسی پیرامون کتاب شریف نهج‌البلاغه با مواردی، چون اهمیت، شارحان و ترجمه‌هاست.

مهلت ارسال اثر به این جشنواره تا ۳۰ آذرماه سال‌ جاری اعلام شده و دانشجویان و پژوهشگران می‌توانند آثار خود را در قالب فایل PDF به همراه مشخصات فردی در سایت جشنواره به نشانی https://alghadir.ir/۱۴۰۴/۰۸/nahjalbalaghe بارگذاری کنند یا به ایمیل دبیرخانه جشنواره به نشانی bonyad_markaz@yahoo.com ارسال کنند.

از اهداف این رویداد علمی، می‌توان به ایجاد انگیزه بین دانشجویان برای توجه عمیق به اندیشه‌های امیرالمؤمنین(ع) در عرصه حکمرانی، اجتماعی، اقتصادی و سبک زندگی اشاره کرد. این جشنواره بستری برای پیوند میان نهاد‌های علمی و فرهنگی در راستای تبیین و گسترش آموزه‌های علوی به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام
دبیر:
بهناز لیلیان
captcha