کد خبر: 4317247
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵

اجرای طرح «طراوت» در ۳۰ مسجد کرمانشاه

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح ملی «طراوت» برای دومین سال پیاپی در استان گفت: این طرح که به‌منظور ارتباط جوانان و نوجوانان با مساجد و خادمان مسجدی در کرمانشاه در حال برگزاری است ویژه کانون‌های مساجد با هدف تقویت نقش اجتماعی و فرهنگی مساجد اجرا می‌شود.

حجت الاسلام سروری کانون های مساجد استان کرمانشاه

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله سروری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: طرح ملی «طراوت» در استان کرمانشاه با هدف اجرای طرح‌ها و برنامه‌های محوری ویژه نوجوانان و جوانان به‌منظور تقویت نقش اجتماعی و فرهنگی مساجد در کرمانشاه در حال اجراست.

وی با بیان اینکه این طرح طی مدت دو سال با مشارکت اعضای مسجدی کانون‌ها در استان کرمانشاه برگزار می‌شود، افزود: طرح ملی طراوت به‌د‌نبال ایجاد پویایی و حیات بیشتر در مساجد برای جلب مشارکت بیشتر نوجوانان و جوانان در اجرای فعالیت‌های مسجدی برگزار می‌شود.

سروری با تشریح برنامه‌های شاخص این ستاد گفت: طرح طراوت در بیش از ۳۰ مسجد شهر کرمانشاه برگزار می‌شود و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، زمینه جذب جوانان را فراهم کرده و طرح کتاب و مسجد بیداری به‌مناسبت ایام هفته کتاب با هدف فعالیت‌های کتاب‌محور در مساجد به شیوه شبکه‌ای اجرا می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح «مسجد پایگاه قرآن» در ۱۰۰ مسجد شهر کرمانشاه و ۱۶۰ مسجد در سطح استان اظهار کرد: تمام فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد به شیوه هدفمند و تربیت‌محور اجرا می‌شود و نگاه جدی به شیوه اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های مسجدی دارد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمانشاه تصریح کرد: طرح ملی طراوت به‌دنبال ایجاد محیطی برای تعاملات اجتماعی و برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های فرهنگی در مساجد است و آن فرصتی مغتنم برای اجرای طرح‌های فرهنگی است.

انتهای پیام
دبیر:
بهناز لیلیان
captcha