کد خبر: 4329930
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۱

5 گروه نمایشی کرمانشاه راهی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شدند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه از حضور پنج گروه نمایشی این استان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی فجر خبر داد.

5 گروه نمایشی کرمانشاه راهی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شدندمظفر تیموری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا از کرمانشاه، با اشاره به برگزاری چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش‌های مختلف گفت: پنج گروه نمایشی در سه بخش این رویداد مهم بین‌المللی حضور دارند و این اتفاق برای اولین‌بار برای استان کرمانشاه رقم می‌خورد. 

وی افزود: در بخش صحنه دو نمایش «رهایی از پیله» به نویسندگی مسعود کرمی و کارگردانی محمدرضا درند و نمایش «آرگومان» به نویسندگی و کارگردانی دانیال محبی حضور دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در بخش خیابانی نیز نمایش «ققنوس» نوشته مرتضی اسدی‌مرام و حسین نادری و به کارگردانی حسین نادری با موضوع جنگ ۱۲ روزه در جشنواره فجر حضور دارد.

به گفته تیموری در بخش فراگیر (معلولان) هم نمایش «تانژانت» نوشته علی ارسب و کارگردانی مجتبی مرادی و نیز نمایش «زنی برای سوختن» نوشته آرش منصوری و کارگردانی طیبه کاظمی در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور دارند.

تیموری افزود: جدول اجراهای نمایش بخش‌های مختلف از سوی دبیرخانه جشنواره منتشر شده و امیدواریم شاهد موفقیت گروه‌های نمایشی استان در این رویداد مهم باشیم.‌

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha