به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، در جامعه برنامههای قرآنی بسیاری صورت میپذیرد اما تعداد محدودی از این فعالیتها مردم را تشویق به ورود یا حرکت در عرصههای قرآنی میکند. براین اساس باید برنامههای قرآنی را طوری اجرایی کرد که تبدیل به فرهنگ و باور قلبی افراد شود.
اما آنچه که در این میان بسیار ارزشمند است توجه به استفاده از ظرفیت هاست، آن هم ظرفیت نهادهایی به غیر از نهادهای فرهنگی که متولی فرهنگ قرآنی هستند.
حال چگونگی استفاده از این ظرفیتها که منجر به گسترش فعالیتهای قرآنی شوند امری است که باید به آن توجه و در این خصوص طرحی باید از پیش ارائه گیرد به ویژه در زمینه استفاده از این پتانسیل و ظرفیت آن هم در قالب نهادهایی به غیر از نهادهای متولی قرآن.
حجت الاسلام احمدی، کارشناس قرآنی در گفت و گویی با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، در پاسخ به سؤالی مبنی بر استفاده از پتانسیل و ظرفیت نهادها، آن هم در قالب نهادهایی به غیر از نهادهای متولی قرآن گفت: استفاده از پتانسیل، ظرفیت و امکانات در جهت گسترش فعالیتهای قرآنی مورد تأکید است.
وی افزود: همچنین استفاده از ظرفیت نهادهای مذکور نیازمند برنامه ریزی برای شناسایی ضعفهاست که برای رفع آن باید برنامه هایی در نظر گرفت.
این کارشناس تصریح کرد: باید بتوانیم متناسب با نوع فعالیتهای قرآنی، متناسب با مقتضیات فرهنگی از پتانسیلها استفاده کنیم.
حجت الاسلام احمدی اظهار کرد: تحقق فعالیتهای فاخر قرآنی میتواند نقش مؤثری داشته باشد درحالی در تصمیم گیریها و سایر امور از نظرات، ظرفیتها و استعدادها باید به خوبی استفاده شود.
وی در پایان افزود: توجه به فعالیتهای قرآنی نیازمند رسیدگی بیشتر است و یکی از این موارد بحث استفاده از ظرفیتهاست که منجر به بازدهی مناسب میشود.