به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با پیگیریها و برنامه ریزیهای صورت گرفته واحدهای روابط عمومی و دارالقرآن شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب مسابقات قرآنی بصائر(مقدماتی) ویژه کارکنان درستاد و مناطق عملیاتی شرکت روز گذشته 24 خرداد برگزار شد. برگزاری این مسابقان با حضور دو تن از قاریان و داوران مطرح کشور (محمد ابوطالبی و فرضعلی محقق) در رشتههای ترتیل، اذان، قرائت و حفظ یک جز بوده است.
مسابقات قرآنی بصائر شرکت نفت مناطق مرکزی ایران 28 و 29 مردادماه همزمان با ولادت احمد بن موسی کاظم(ع) (شاه چراغ) در شهر شیراز و به میزبانی شرکت بهره برداری زاگرس جنوبی برگزار خواهد شد. در پایان این مسابقات در رشتههای مختلف نتایج زیر به دست آمد: رشته قرائت: رتبه اول: آرش سلطانی، رتبه دوم: وسام غلامزاده، رتبه سوم: حجت الله انوری؛ رشته ترتیل: رتبه اول: آرش سلطانی، رتبه دوم: حجت الله رستمی، رتبه سوم: مصطفی متین؛ رشته اذان: رتبه اول: وحید امیری، رتبه دوم: ناصر تیموری، رتبه سوم: نریمان مراد پور؛ حفظ یک جز: حمزه شعبانی.
درهمین رابطه کرمی مقدم، مدیرعامل شرکت نفت و گاز غرب با تاکید برحساسیت ویژه برگزاری مسابقات قرآنی و برگزاری مداوم آن درهمه مناطق عملیاتی و ستاد کرمانشاه از برگزار کنندگان این مسابقات قدردانی کرد.
وی با اشاره به اهمیت پرداختن به قرآن مجید و برگزاری مسابقات مختلف قرآنی از منظر مقام معظم رهبری گفت: بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت دوره اول برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم، افتخار ما درمقابل همه مکاتب و نظامهای بشری با آن «مانیفیست»های ساخته ذهنیتهای حقیر، محدود و وابسته این است که کتاب انقلاب ما قرآن کریم است که از وحی حکیم منشأ گرفته و در اختیارعامی و عالم، بزرگ و کوچک بوده و قابل فهم و استفاده همگان است همچنین ما درطول مبارزات خود همواره خطوط اصلی حرکت خود را از قرآن دریافت کرده و آن را همچون شعارهای همیشگی انقلاب خود مطرح ساختهایم.
کرمی مقدم تصریح کرد: تا وقتی عموم مردم با ظاهر قرآن آشنا نشوند، تحقق بخشیدن به نظام قرآنی در متن جامعه آسان و ممکن نمینماید و اینجاست که ارزش قاریان و حافظان قرآن و معلمان و مقربان آشکار میشود.
مدیر عامل شرکت نفت و گاز غرب تصریح کرد: بزرگترین گرفتاری دنیای اسلام در عصر حاضر، فاصله گرفتن از معارف قرآنی و در نتیجه، غفلت از توطئهها و خباثت دشمنان اسلام و ظهور جریانات متعدد تکفیری در جوامع اسلامی است و راه جبران این کمبود اساسی نیز فهم دقیق معیارهای قرآنی و تحقیق و تدبر و اشاعه آن در جوامع اسلامی است.
کرمی مقدم در پایان با بیان اینکه اعمال قرآنیان هم باید قرآنی باشد، گفت: افرادی که در زمینههای مختلف قرآنی فعالیت میکنند باید از هر نظر(در انظار عمومى، در سلوک، در باطن، در ظواهر، کیفیت برخورد و کیفیت اسلامى) الگوی تمام نمای آیین و فرهنگ قرآنی باشند و موجب نزدیکى دیگران به خدا شوند.