کد خبر: 3446055
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰

آسیب‌‌های اجتماعی امروز جامعه به سبب دوری از قرآن است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رییس اداره تبلیغات اسلامی جوانرود با اشاره به لزوم توجه به جایگاه قرآن در جامعه، گفت: ما معتقدیم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که امروز دامن‌گیر جامعه و رفتار فردی و اجتماعی ما شده به خاطر دوری از قرآن است.

حجت‌الاسلام مختار کرمی، رییس اداره تبلیغات اسلامی جوانرود در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، قرآن را کتاب هدایت در جامعه معرفی و گفت: ما باید جایگاه قرآن کریم را به ‌عنوان کتاب هدایت در جامعه معرفی کنیم.

وی افزود: جایگاه قرآن به عنوان کتاب هدایت آموزه‌ها و فرهنگ قرآنی را در زندگی جاری می‌کند.

حجت‌الاسلام کرمی تصریح کرد: ما معتقدیم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی امروز در جامعه که دامن‌گیر رفتار فردی و اجتماعی ما شده باید تلاش کرد تا به واسطه بکارگیری احکام و آیات نورانی قرآن این آسیب‌ها را برطرف و از این طریق به رستگاری رسید.

رییس اداره تبلیغات اسلامی جوانرود در پایان اظهار کرد: در سوره مبارکه لقمان در آیات ۱۲ و ۱۳ اشاره به شخصیت لقمان و حکیم بودن شده و خداوندی که خود حکیم مطلق است حکیم بودن لقمان را تأیید و برای پندگرفتن وی را به ما معرفی کرده است.

captcha