حجتالاسلام علی سالاری، کارشناس فقه و حقوق اسلامی در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با اشاره به اینکه فیلمسازان و هنرمندان میتوانند حجاب را بهعنوان فرهنگ متعالی معرفی کنند، گفت: فیلمسازان، هنرمندان و نویسندگان میتوانند در حوزه فیلم و تئاتر حجاب را بهعنوان یک فرهنگ متعالی بیان کنند و از دریچه این دید امر به آن اشاره شده جذابیت بیشتری دارد.
وی افزود: در این مسیر عمدتا ما در دنیای مجازی، فیلم و سینما میبینیم که اقشار آسیبپذیر «مجرمان و متهمان» که به زندان برده میشوند افرادی چادری هستند و این در ذهن بیننده چه ردی از خود برجای خواهد گذاشت؟
حجتالاسلام سالاری تصریح کرد: نزدیک به یک دهه است که رشد پدیده بدحجابی، در سینمای ایران به شکل محسوس سرعت گرفته است؛ به گونهای گویی حجاب، ارزانترین کالایی است که در قایق بر گل نشسته سینمای ایران سنگینی میکند.
کارشناس فقه و حقوق اسلامی اظهار کرد: روشهای سینما برای تغییر در تصورات رایج از حجاب در جامعه و همچنین تضعیف حجاب الگویی است قابل بحث و بررسی.
وی افزود: هنرمند باید نسبت به این مقوله بازبینی درست داشته و حجاب را به همه شخصیتها تعمیم دهد.
حجتالاسلام سالاری گفت: حجاب یکی از شاخصههای فرهنگ ایرانی است که سابقه آن حتی به قبل از اسلام باز میگردد و اسلام از حجاب بهعنوان پوشش برتر یاد کرده و در آیه ۵۹ سوره احزاب به آن اشاره شده است.
وی رعایت حجاب و ترویج آنرا مستلزم عزم همگانی عنوان و اظهار کرد: باید برای رعایت این فریضه الهی همه تلاش کنند.