کد خبر: 4116420
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱

تمدید اعتبار مجوز مؤسسات تنها در سامانه حمد پیگیری شود

مسئول دفتر قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: تمدید اعتبار مجوز‌ها و نیز تکمیل اطلاعات مؤسسات از جانب مدیران مراکز قرآنی تنها از طریق سامانه حمد پیگیری شود.

نشست مدیران مؤسسات قرآن و عترت

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، نشست صمیمی مدیران مؤسسات قرآن و عترت وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ظهر امروز، ۲ بهمن با مدیرکل و مسئول دفتر قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد.

در این جلسه محسن کرمیان، مسئول دفتر قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اهداف این جلسه، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی که از پیش انجام شده بود، قرار بود این جلسه در ماه‌های نخست حضور مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شود که متأسفانه مسائل و مشکلاتی دست به دست هم دادند و برگزاری این جلسه تا امروز به طول انجامید.

وی با اشاره به وضعیت فعلی مؤسسات قرآنی به ویژه درخصوص تمدید اعتبار مجوز‌ها و تکمیل اطلاعات در سامانه حمد، افزود: تمدید اعتبار مجوز‌ها و نیز تکمیل اطلاعات مؤسسات از جانب مدیران مراکز قرآنی تنها از طریق سامانه حمد پیگیری شود.

کرمیان در ادامه در زمینه پیگیری وضعیت فعالان قرآنی به لحاظ بیمه و عضویت در صندوق اعتباری هنرمندان نیز توضیحاتی داد و گفت: مدیران مؤسسات علاوه بر بارگذاری اطلاعات خود در سامانه حمد باید برای عضویت صندوق اعتباری هنرمندان با مراجعه به سامانه حمد براساس شرایط و ضوابط مندرج در آیین‌نامه عضویت فعالان قرآن و عترت در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کنند.

مسئول دفتر قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به برگزاری طرح بزرگ «بشری» از سوی معاونت قرآن و عترت اشاره کرد و افزود: طرح بزرگ «بشری» با موضوع شیوه نوین آموزش قرآن در زمینه روخوانی و روان‌خوانی از سوی دفتر آموزش و مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت در سراسر کشور در حال انجام است.

وی یادآور شد: ایجاد زیرساخت و ثبت‌نام مربیان در سامانه حمد در بخش طرح بشری و پیگیری مؤسسه مجری از سوی اتحادیه تشکل‌های قرآنی در تاریخ مقرر و از قبل اعلام شده را نسبت به اجرایی شدن این طرح پیگیری می‌کنیم.

علی صفدری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست با تأکید بر پیگیری مسائل و مشکلات حوزه قرآن و عترت استان، اظهار کرد: مشکلات پیش‌روی فعالان قرآنی به ویژه مؤسسات قرآنی را به شیوه حدی پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: حوزه فعالیت مؤسسات قرآنی که به عنوان مرجع غیرانتفاعی فعالیت می‌کنند به لحاظ قانونی فاقد ردیف بودجه‌ای به منظور حمایت مالی هستند، اما تا جایی که امکان داشته باشد از طریق قانونمند و ضابطه‌مدار می‌توان این موضوع را حل کرد.

صفدری با اشاره به راه‌های قانونی حل این مشکلات به پیگیری تخصیص وام «تبصره ۱۶» اشاره کرد و گفت: مدیران مؤسسات قرآنی وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که از سوی معاونت قرآن و عترت این وزارت مجوز فعالیت دارند می‌توانند از این وام بهره‎‌مند شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از اختصاص چند کمک از ردیف ۱۷ به مؤسساتی که طرح‌های مناسب با موضوعات مطرح شده در این حوزه ارائه دهند خبر داد و اظهار کرد: قول می‌دهم تمام مسائل و موانع قانونی که قابل پیگیری است و قابلیت طرح شدن از طریق وزارت متبوع و معاونت قرآن و عترت را داشته باشد را پیگیری کنم.

وی در پایان با تأکید بر ثبت‌نام مدیران مسئول مؤسسات وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه برای دریافت وام «تبصره ۱۶» به ضرورت تشکیل جلسات هم‌اندیشی با حوزه قرآنی با تعیین وقت معین شده تأکید کرد و افزود: تمام مدیران مسئول مؤسسات قرآنی می‌توانند با هماهنگی دفتر قرآن و عترت این اداره با مدیرکل در ارتباط باشند و به ارائه نظرات سازنده خود در حوزه قرآنی استان که قابل پیگیری و اجرا شدن است، بپردازند.

انتهای پیام
captcha