حجتالاسلام ارسلان کریمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسلامآباد غرب در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه در خصوص لزوم تدبر در قرآن کریم اظهار کرد: قرآن عهدنامه الهی به سوی بندگان است که سراسر انبار و انباشتههای هدایت الهی و منبع علم و معرفت و بصیرت انسانی است. گشایش هر آیه از این کتاب گرامی به مانند گنجینهای از نور درخشان هدایت الهی است.
وی افزود: تفکر در آیات قرآن برای جستوجوی مقصد و مقصود است و مقصد قرآن چنانکه در آیات شریفه آمده است: هدایت به سُبُل سلامت و گذر از ظلمات و ورود به عالم نور و هدایت به طریقه مستقیم است که باید با تفکر آن مقامات را دریافت کرد.
این کارشناس دینی با بیان اینکه انسان در آیات، قصص و حکایات قرآن کریم، مقصود و نتیجه انسانیت را که همان سعادت است را بهدست میآورد، گفت: آنان که با قرآن مأنوس هستند میدانند که قرآن کریم اقیانوس عظیمی است که هر چه بیشتر جلو بروی، تشنهتر و علاقهمندتر به انس با آن خواهی شد.
کریمی با اشاره به آیه ۲۷ سوره تکویر «إِنۡ هُوَ إِلَّا ذِکۡرٞ لِّلۡعَٰلَمِینَ؛ این [قرآن]چیزی جز تذکری برای جهانیان نیست»، بیان کرد: قرآن کریم کتابی جامع، کامل و بیانگر همه چیز است؛ کتابی که ماندگار و جاودانه است، چراکه منطبق با فطرت لایتغیر الهی در انسان و هدف عالی آن هدایت انسان به صراط مستقیم است، بنابراین آیات، فرمانها و برنامههای این کتاب آسمانی منجر به سعادت حقیقی بشر خواهد شد و نقشی ممتاز در احیای انسان ایفا میکند.
وی یادآور شد: قرآن کریم آنچه را که برای هدایت و سعادت به آن احتیاج است ارائه داده و از آنجا که سعادت انسان تنها با مسائل عبادی، فردی و معنوی صرف نیست بلکه با مسائل اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی نیز در هم آمیخته در اختیار بشر قرار داده و قرآن کریم جامع همه آنهاست.
این کارشناس دینی در ادامه تصریح کرد: اتصال معنویت به مادیت و انعکاس معنویت در تمام جهات مادیت از خصوصیات قرآن است. قرآن یک کتاب معنوی ـ عرفانی است و در عین حال یک کتابی است که تهذیب اخلاق میکند، استدلال هم میکند، حکومت هم میکند و به وحدت هم سفارش میکند و این از خصوصیات کتاب آسمانی ما قرآن کریم است و در یک کلام اتصالدهنده معنویت با مادیت است.
انتهای پیام