کد خبر: 4230436
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰

راه‌اندازی پویش «زیارت به نیابت» در کرمانشاه

به همت واحد فرهنگی کانون امام حسین(ع) مسجد سیدالشهدا(ع) سنقر و خادمین موکب سیدحسن نصرالله این شهرستان پویش اربعینی با عنوان «زیارت به نیابت» با هدف انجام زیارت نیابتی راه‌اندازی شد.

راه‌اندازی پویش «زیارت به نیابت» در کرمانشاه

پرستو خداداد، مسئول روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از محور‌های شاخص رویداد‌های مذهبی مثل راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی(ع) توجه به ابعاد فرهنگی آن است از این‌روی برای اولین‌بار در استان کرمانشاه پویش «زیارت به نیابت» راه‌اندازی شد.

وی افزود: این پویش به همت واحد فرهنگی کانون امام حسین(ع) مسجد سیدالشهدا(ع) سنقر و خادمین موکب سیدحسن نصرالله این شهرستان اجرا می‌شود و در آن خادمان شما به نیابت از شما و یا اموات چند قدمی را در راه پیاده‌روی از نجف تا کربلا برمی‌دارند و در حرمین شرفین به زیارت می‌پردازند.

خداداد تصریح کرد: تمام تلاش خادمان اجرایی این پویش به نیایت از تمامی افرادی است که به هر دلیلی امکان تشرف به عتبات را در این ایام پیدا نمی‌کنند. افراد می‌توانند به این منظور اسامی خود را به @khadm_hosain ارسال کنند.

مسئول روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در پایان افزود: باور داریم هر اقدام و فعالیتی باید برخوردار از پیوست اجتماعی باشد و همین امر منجر به اثرگذاری مضاعف آن فعالیت خواهد شد.

انتهای پیام
captcha