به گزارش ایکنا از کرمانشاه، میزگرد تخصصی خبری «ارزیابی تحولات فکری، زیرساختی و دانش بنیان قبل و بعد از انقلاب» به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه پیش از ظهر امروز دوشنبه، ۲۹ بهمنماه با حضور معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه و سه تن از اساتید و پژوهشگران استان در سالن جلسات خبرگزاری ایسنا کرمانشاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست جهانبخش زنگنهتبار، مدیر هسته گزینش استانداری کرمانشاه با ارزیابی و تغییر و تحولات زیرساختی زمان طاغوت و فرایند ۴۶ ساله پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در طی سالهای گذشته از انقلاب تا امروز در تمامی بخشها به ویژه در حوزه علم و فناوری به دستاوردهای بسیار زیادی رسیدهایم و دنیای غرب علیه آن جنگ نرم شناختی به راه انداخته تا به ایجاد شک و یأس و ناامیدی در بین مردم دامن بزند و در این مسیر دستاوردها و موفقیتها را کوچک جلوه میدهند و مشکلات را بزرگنمایی میکنند و هدف، تنها ناامیدی ملت است.
وی با اشاره به اینکه بیان دستاوردها اقدام بسیار مهمی است، افزود: در این راستا همه باید کمک کنند و در این مسیر، نقش رسانه در انعکاس دستاوردهای نظام برجسته است.
زنگنهتبار در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی است که محوریتش فرهنگ است، گفت: امروز در تمامی سطوح و بخشهای اقتصادی، اجتماعی و علمی، انقلاب به وجود آمده است.
وی یادآور شد: انقلاب اسلامی تشعشعی از قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است و شعار هیهات من الذله، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و نه شرقی و نه غربی نشأت گرفته از این امر است. امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جلوهگر حکومت امیرالمؤمنین(ع) است چرا که در آن دوران نگذاشتند حکومت امیرالمؤمنین(ع) دوام بیاورد، اما به لطف خداوند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دنیا به قدرت رسیده است.
مدیر هسته گزینش استانداری کرمانشاه اظهار کرد: دستاوردهای نظام اسلامی علیرغم تمام توطئههای جهان استکبار و تحریمهای ناجوانمردانه و به قول خودشان فلجکننده قابل تحسین است و دنیا بدان اذعان دارد. زمانی ۴۰ هزار مستشار آمریکایی حقوقشان از تمام ارتش ما بیشتر بود و در کتابی که خاطرات محمدرضا پهلوی را به رشته تحریر درآمده، گفته شده ۲۰ سال با مجامعی سروکار داشتم که اگر قوانینی برخلاف منافع غربیها بود آن تصویب نمیشد.
زنگنهتبار یادآور شد: پیش از انقلاب کشورمان و مردم این کشور، استقلال و عزت سیاسی نداشتند، اما امروز این استقلال و عزت را در سطح دنیا داریم و دنیا پذیرفته است که دو گفتمان در دنیا وجود دارد که یک گفتمان مستکبری با پرچمداری آمریکا و دیگری گفتمانی به پرچمداری جمهوری اسلامی است. امروز میبینیم در نشست سیاسی عمومی سازمان ملل قدرتهای اتمی دنیا روسیه، هند، چین و پاکستان در زیرمجموعه گفتمانی جمهوری اسلامی قرار دارند و این از افتخاراتی است به لطف خداوند به دست آوردهایم.
وی افزود: در بحث زیرساختها ما به دستاوردهای بسیاری دست یافتهایم که همه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است به عنوان مثال پیش از انقلاب، مردم روستاهای ما چندماه زمستان را به شهر به دلیل عدم وجود زیرساختهای جادهای مناسب مراجعه نمیکردند، اما امروز به برکت مهندسان توانمند کشورمان تمام راههای روستایی کشور خاصه در استان کرمانشاه از کیفیت مناسبی برخوردارند و مردم روستا روزانه به مراکز استانها تردد و رفت و آمد دارند و این مثال در حوزههای آب، برق، گاز و بهداشت نیز صدق میکند و امروز نه تنها در مراکز استانی بلکه در شهرستانها نیز از تجهیزات بسیار خوب در حوزههای بهداشت و درمان و ... برخورداریم که مردم شهرستان و روستاهای آن منطقه را تا حد زیادی از حضور در مراکز استانها بینیاز میکند.
مدیر هسته گزینش استانداری کرمانشاه اظهار کرد: امروز در نظام سلامت و پزشکی در دنیا حرفها برای گفتن داریم و میبینیم از کشورهای دیگر به کشورمان برای درمان مراجعه میکنند و این خود افتخاری بزرگ است.
پیمان لطیفی، معاون علمی پژوهشی بسیج اساتید استان کرمانشاه نیز در این نشست به موضوع تطبیق و ارزیابی تحولات حوزه اندیشه و معنویات قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: واقعیت امر آن است که انقلاب اسلامی بر پایه استقلالطلبی و آزادی که در دسترس مردم باشد تا دیکتاتوری فروکش کند، پایهگذاری شده است.
وی با اشاره به تاریخ انقلاب مشروطه در ایران، افزود: انقلاب مشروطه برای نهادینه ساختن آزادی در جامعه ایران پایهگذاری شد، اما با روی کار آمدن رضاخان توسط انگلستان با همدستی آمریکا برای جلوگیری از استقلال و آزادی مردم ایران با توجه به توانایی و نبوغ مردم ایران از جانب غرب تلاشهای بسیاری شد، اما سیر این تحول به سال ۵۷ و با انقلاب اسلامی ایران توسط امام خمینی(ره) به منصه ظهور رسید.
لطیفی یادآور شد: چهار دهه انقلاب در راه استقلال و آزادی که میخواست مردم به آن دسترسی داشته باشند، بوده است.
معاون علمی ـ پژوهشی بسیج اساتید استان کرمانشاه گفت: متأسفانه در راستای موضوع یاد شده شاهد جنگ شناختی هستیم. بلوک غرب و شرق در ابتدای راه در آن زمان، جنگ را به ایران تحمیل کرد تا استقلال و آزادی دچار چالش شود.
وی یادآور شد: در چهار دهه انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری فرمودند: در راستای استقلال و آزادی گامهایی برداشته شد و غرب و شرق با تمام توان با جنگ شناختی در ابعاد مختلف که از پیوستهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ... دارد حتی در بحث انتسابات و به ویژه آموزش دقیقاً نظریه چرچیل را پیاده کردند. با توجه به این موضوع تقریباً آنچه که باید اتفاق میافتاد در چهار دهه انقلاب ما حرکت را به سمت استقلال و آزادی داشتیم ولی متأسفانه یکسری عوامل داخلی و خارجی با هم دستبهدست هم دادند تا تقریباً استقلال و آزادی ایران را زیر سؤال ببرند و امروز در حال حاضر با جنگ شناختی که به وجود آوردهاند با برعکس جلوه دادن واقعیت جامعه میخواهند به ملت بگویند که استقلال و آزادی در ایران وجود ندارد و بحث بیانیههای حقوق بشری که علیه ایران صادر میشود، برای آن است که بگویند در ایران نه استقلال وجود دارد و نه آزادی و این دقیقاً عکس آن چیزی است که در واقعیت امر وجود دارد. همین الان تمام حوزه خلیج فارس، تمام غرب آسیا به طور کلی به اندازه ایران نه استقلال دارند و نه آزادی ولی هیچکدام بیانیههای حقوق بشری برایشان صادر نشده و این نکته خیلی حائز اهمیت و مهمی است که تلاش میکنند تمام ملت ایران شاهد این قضیه باشند که در حال حاضر ما آزادی نداریم، درصورتی که آزادی در کشور ایران برعکس تمامی کشورهایی که یاد شد، حتی از بلوک غرب نیز بیشتر است.
معاون علمی ـ پژوهشی بسیج اساتید استان کرمانشاه با اشاره به اینکه غرب از استقلالطلبی ایران واهمه دارد، گفت: چالش غرب با جمهوری اسلامی ایران طی سالیان پس از جنگ تحمیلی بر سر استقلالطلبی و قدرت ملت ایران بوده و مشخصاً جهان استکبار و در رأس آنها آمریکا، همواره به جمهوری اسلامی به عنوان مانعی در مسیر تحقق اهداف سلطهجویانه خود در دنیا مینگرد.
وی یادآور شد: درحال حاضر سمت و سوی حرکت کشور به سوی استقلالطلبی است و این امر با توجه به دستاوردهایی است که امروز درحال حاضر ایران به دست آورده و نشان از آن تحولاتی است که از زیرساختهای بالقوه داشتند، اما امروز به بالفعل تبدیل شده و بهطور کلی غرب از این جریان نگران است.
لطیفی اظهار کرد: ابزارهایی که ایران در دسترس دارد همچنین نقاط بالقوه و نقطه سوقالجیشی که کشورمان در آن قرار دارد، این توان را به کشورمان میدهد که اگر استقلال داشته باشد، توانایی دارد که در برابر ابرقدرتها قد علم کند، پس تمام رویکرد غرب بر این محور است که ایران از استقلالطلبی که دارد دست بردارد.
معاون علمی ـ پژوهشی بسیج اساتید استان کرمانشاه اظهار کرد: عوامل مختلفی برای آنکه ایران دست از استقلال طلبی بردارد، وجود دارد. یکی از آن ابزارها در بحث جنگ شناختی است که امروز با آن مواجهیم و در حال حاضر بر تمام افکار جامعه ایران چه نخبگان و چه عوام احاطه شده است؛ به عنوان مثال در بحث اقتصادی به عامه مردم بقبولانند که اگر ایران در بحث اقتصادی ضعیف است، نشانه ناکارآمدی مسئولان است درصورتی که این موضوع درست نیست و مسئولان ما در راستای گام دوم حرکت میکنند، البته یکسری مسئول نفوذی هم داریم که مقام معظم رهبری در این بحث چندینبار اشاره کردهاند که ما نفوذ در کشور داریم و تمامی هجمهها و مشکلات کشور ناشی از نفوذ است. در بحث جنگ شناختی برجسته کردن این مقوله نشان از این است که در حال حاضر تمام جریانات در راستای منفور کردن استقلال ملت ایران است.
وی افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب دقیقاً جراحی خاصی که در منظومه فکری مقام معظم رهبری وجود دارد، مشهود است و میگوید انقلاب جوانان شما در راستای چله دوم انقلاب اسلامی گام بردارد، کمی تأمل کنیم و ببینیم در این جهت چه کاری انجام شده، اگر کمکاری وجود دارد و اگر مسئولی اختلاسگر است جوانان پای کار بیایند و بحث مطالبهگری را نهادینه کنند. متأسفانه اگر ما کمکاری داریم ناشی از عملکرد خود ملت است. ملت ایران براساس بیانیه گام دوم باید به عرصه انقلاب دوم ورود پیدا میکردند تا کشور بتواند آن راستا و خط اصلی را که در مسیر پیشرفت و سیر تحول انقلاب اسلامی است، بپیماید تا بشود پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی آن که آقا امام زمان(عج) است، رساند.
معاون علمی ـ پژوهشی بسیج اساتید استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه آزادی در کشور ایران در نقطه تعالی قرار دارد برعکس آنچه در جنگ شناختی آن را آزادی نمیدانند، گفت: آزادی را باید براساس قوانین ایران تعریف کنیم و اگر در راستای آزادی فردی بخواهیم آن را در نظر بگیرم، آزادی فردی اشخاص در کشور ایران آزادی بیان، فرهنگی و اجتماعی بر اساس رویکردی است که در قوانین جاری و ساری است و همانها اجرا میشود.
لطیفی با اشاره به قانون حجاب و عفاف، افزود: قانون عفاف و حجاب در مجلس تصویب شده و امروز در بحث اجرای آن جای سؤال است که چرا دستور اجرایش را نمیدهند. یکسری از علل و عوامل خارجی در ایران از طریق عوامل نفوذ راهبری میشوند با آن رویکرد در خصوص اجرای این قانون سکوت شده و این جای سؤال است که چرا اوامر الهی در کشور جمهوری اسلامی ایران با توجه به بحث آزادیهای فردی و اجتماعی و قوانینی که امروز در حال حاضر لحاظ شده، اجرا نمیشود. همه اینها نشان میدهد آزادی در کشور ایران لحاظ میشود ولی متأسفانه این آزادیها هیچگاه توسط رسانه به درستی به دست مردم نمیرسد و برخی رسانههای موجود همسو با نظام حرکت نمیکنند که جای تعجب و تأسف است و در این جهت باید جراحی صورت بگیرد و این امر از طریق وزارت ارشاد باید باشد.
وی اظهار کرد: آزادی توسط رسانه به مردم القا نشده که بدانند در این کشور تا چه درجهای نسبت به تطبیق آن با غرب، شرق و کشورهای همسایه پیشرفت داشتهایم، حتی نسبت به نقطه اولیه آن از سال ۵۷.
روحالله مرادی، فعال حوزه کسب و کار و دانشبنیان در پایان این نشست با اشاره به موضوع تطبیق اقتصاد در زمان طاغوت و در نظام جمهوری اسلامی و علل عدم دسترسی به اهداف عالیه نظام، اظهار کرد: اقتصاد کشور ایران تا پیش از انقلاب یک اقتصاد وابسته به غرب بود.
وی افزود: عدهای فکر میکنند که کشور در پیش از انقلاب به سمت صنعتی شدن حرکت میکرد، اما این خیال باطلی است چرا که این اقتصاد وارداتی چشمهای بود که آب زلال آن از خارج تأمین میشد.
مرادی بیان کرد: برای جوانان بازگو کنیم که پس از انقلاب ما بهدنبال اقتصادی بودیم که خودمان بتوانیم روی پای خودمان بیاستیم و میخواستیم به همت جوانان این آب و خاک برای مشکلاتمان برنامهریزی کنیم نه اینکه بیگانگان برایمان تعین تکلیف کنند.
این فعال حوزه کسب و کار و دانشبنیان با تأکید بر بازگو شدن دستاوردهای انقلاب اسلامی در تمامی بخشها به ویژه در حوزه اقتصاد، گفت: امروز باید از اقتصاد کهنه به سمت اقتصاد نو و فناور حرکت کنیم تا بتوانیم مشکلاتمان در این بخش را همگام با علم روز دنیا حل کنیم.
وی در پایان تأکید کرد: دولت باید برای بازار برنامه داشته باشد و این حوزه حیاتی را رها نکند و اگر میخواهیم در بازارهای روز دنیا موفق باشیم، باید آن را در اختیار شرکتهای فناور قرار دهیم تا همگام با علم روز دنیا حرکت کنیم.
انتهای پیام