بهر‌ه‌مندی از ظرفیت خادمیاران رضوی در طرح «شهید سلیمانی»
کد خبر: 3941798
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴

بهر‌ه‌مندی از ظرفیت خادمیاران رضوی در طرح «شهید سلیمانی»

فرماندار شهرستان یزد بر استفاده از ظرفیت کانون‌های خدمت و خادمیاران رضوی در اجرای هر چه بهتر طرح «شهید قاسم سلیمانی» به عنوان یک طرح با توان مردمی تأکید کرد.

لزوم استفاده از ظرفیت خادمیاران رضوی در طرح «شهید سلیمانی»به گزارش ایکنا از یزد، سیدمحمد رستگاری، فرماندار شهرستان یزد، امروز، 28 آذرماه در نشست مشترک مدیران کانون‌های خدمت رضوی و اعضای شورای کانون مرکزی خادمیاری یزد، با اشاره به فعالیت قابل توجه خادمیاران رضوی از زمان شروع اولیه بیماری کرونا در یزد و نقش محسوس آنها در تهیه ماسک و گان اظهار کرد: حضور مستمر خادمیاران موجب دلگرمی همه افرادی است که به نحوی در کنترل بیماری کرونا نقش دارند و این حضور باید پررنگ‌تر از قبل صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در موج سوم کرونا هزینه سنگینی بر ما تحمیل شد ابراز نگرانی کرد: با توجه به شناسایی نشدن رفتار ویروس، در صورتی که مورد بی‌توجهی مردم قرار گیریم، مشکلات جدی‌تری را در موج بعدی خواهیم داشت و در این خصوص نگرانی جدی داریم.

فرماندار یزد با اشاره به برنامه‌های اخیر خود و حضور در جمع خادمیاران در برخی از کانون‌های خدمت رضوی یزد بیان کرد: فرمانداری آمادگی دارد در هر منطقه‌ای که ضرورتی ایجاب کند، همکاری داشته و در خدمت مجموعه کانون‌های رضوی یزد باشد.

حسن جواهریان، مسئول کانون خادمیاری شهرستان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه شش هزار نفر در سامانه خادمیاری یزد ثبت‌نام کرده‌اند گفت: هم‌اکنون 4500 نفر از این افراد در 18 کانون فعال از بیست کانون یزد مشغول به خدمت هستند.

وی با اشاره به آمار سامانه اعلام کرد: 200 هزار نفر در سراسر کشور به عنوان خادمیار ثبت‌نام شده‌اند و در قالب کانون‌های عمومی و 19 کانون تخصصی به ارائه خدمت می‌پردازند.

جواهریان با اشاره به کانون‌های مختلف تخصصی رضوی بیان کرد: کانون تخصصی سلامت یزد با حدود 300 نفر خادمیار از کادر درمان استان، تلاش‌های گسترده‌ای را در ماه‌های اخیر و از زمان شیوع بیماری کرونا داشته‌اند. همچنین اخیرا از خدمات بیش از 350 خادمیار داوطلب در رده سنی 20 تا 40 سال در سطح بیمارستان‌های یزد استفاده شده است.

مسئول کانون خادمیاری شهرستان یزد با بیان تعاملات صورت گرفته با ادارات و نهادهای مختلف از همکاری خوب هلال احمر، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی به نیکی یاد کرد و گفت: از جمله کانون‌های تخصصی دیگر یزد که نقش پررنگی در شرایط کنونی ایفا می‌کند، کانون تعلیم و تربیت است که با حضور شاغلان و بازنشستگان مجموعه آموزش و پرورش به تعلیم و تربیت فرزندان نیازمند این دیار همت گمارده‌اند، همچنین کانون‌های تخصصی از جمله کانون ایثار و شهادت، خانواده و تشکل بانوان نیز در شهرستان فعال است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جذب خیران و دریافت کمک‌های مردمی پرداخت و اعلام کرد: شماره حسابی جهت دریافت کمک‌های نقدی برای استان انتخاب شده و در تلاش هستیم تا این امکان برای هر کانون تخصصی نیز به صورت مجزا فراهم شود که البته تا آن زمان مدیران کانون‌ها می‌توانند خیران محترم را به سمت اهدای کمک‌های غیر نقدی ترغیب کنند.

جواهریان بر همگرایی و همکاری بیشتر با حوزه‌ها، سرکشی از خانواده‌های شهدا با رعایت مسایل بهداشتی و احوال‌جویی از آنها حتی به صورت تماس تلفنی، تلاش مضاعف در حوزه خبر و رسانه و فعال کردن واحد خواهران در کانون‌ها تاکید کرد.

حجت‌الاسلام امامی، مسئول فرهنگی کانون‌های خدمت رضوی شهرستان یزد در این نشست در سخنانی چشم انداز فرهنگی کانون‌های خادمیاری را پخش شدن فرهنگ رضوی در سطح شهر برشمرد و یکی از مهمترین کارها در کانون‌های خدمت رضوی فعال کردن مساجد محل ذکر کرد.

وی لازمه عدم شکست در برنامه‌ها را یک کار تشکیلاتی مناسب دانست و از مدیران کانون‌ها خواست با تقویت مثلث کانون‌های خدمت رضوی، ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه بسیج محلات به این کار تشکیلاتی چهره ای دیگر ببخشند.

یادآور می‌شود پرنیان؛ معاون امور خادمیاری، حاجی یوسفی؛ مسئول کانون‌های خدمت رضوی و رجبی؛ مسئول فناوری اطلاعات نیز در این نشست به بیان برخی نکات تخصصی در حوزه فعالیت کانون‌های خادمیاری پرداختند.

انتهای پیام
captcha