آموزش قرآن بیش از بودجه به ابتکار و خلاقیت نیاز دارد
کد خبر: 3959830
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
حجت‌الاسلام قمی:

آموزش قرآن بیش از بودجه به ابتکار و خلاقیت نیاز دارد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه نکته مهم در موضوع آموزش قرآن بودجه نیست بلکه عواملی مانند ابتکار و خلاقیت است، گفت:‌ برای مثال مقام معظم رهبری چند سال پیش مطالبه ۱۰ میلیون حافظ قرآن را داشتند که تاکنون عملیاتی نشده است. به منصه ظهور رسیدن فرمایشات رهبری در مورد حفاظ قرآن احتیاج به ابتکار و طرحی خلاقانه دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، امروز 25 اسفندماه، طی سخنانی در همایش هوای‌نو بیان کرد: مطالبه‌گری ضرورت و نیاز امروز جامعه و اهم وظایف تشکل‌ها و مجموعه‌های فرهنگی مردمی است.

وی ادامه داد: نقش و تأثیر نهادهای حاکمیتی در پیشرفت و رشد مجموعه‌های فرهنگی و مردمی مشخص است اما آنچه که باعث رشد و پیشرفت این مجموعه‌ها می‌شود، تعامل، هم‌افزایی و انتقال تجربیات میان مجموعه‌های شاخص و مجموعه‌های نوپای مردمی خواهد بود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: به عنوان یک نهاد حاکمیتی وظیفه حمایت از تشکل‌ها و مجموعه‌های مردمی را داریم و شاید تا به امروز به مقصد نرسیده باشیم اما قطعاً اراده حرکت در این مسیر را داشته و آن را آغاز کرده‌ایم.

وی در رابطه با نظارت بر محتوای تولیدی تشکل‌های مردمی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نظارت بر محتوای تمامی تشکل‌ها کار سختی است اما قطعاً وجود مرجعیت محتوایی به این امر کمک کرده و لازم است و در سازمان تبلیغات اسلامی در این راه تلاش‌هایی را نیز انجام داده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی اضافه کرد: آموزش نکته و مطلب مهمی است ولی باید دانست که گستره وسیعی دارد و فقط از عهده نهاد حاکمیتی خارج است و باید اقداماتی در این زمینه در بطن تشکل‌های مردمی شکل گرفته تا این تشکل‌ها نقش محوری در آموزش و پرورش ایفا کنند.

وی در این رابطه توضیح داد: تشکل‌های غیر شاخص‌ و دیگر نهادهای مردمی تربیتی مانند کانون‌های فرهنگی و دیگر نهادهای فعال در این زمینه نیز باید دست به کار شوند و در موضوع آموزش اقدامات مهمی را انجام داده تا در شبکه آموزشی کشور تعریف شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اذعان کرد: اگر بتوانیم در روند آموزشی کشور مرحله‌ای و اقدامی را برای نهادها و تشکل‌های مردمی تعریف کنیم، توانایی چانه‌زنی و بحث با شورای انقلاب فرهنگی برای تصویب و آن را خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قمی بیان کرد: مدیران سازمان باید از دل تشکل‌ها و نهادهای مردمی از جامعه برای مدیریت انتخاب و منصوب شوند. اما نکته‌ای که در این رابطه حائز اهمیت است تربیت افرادی با ویژگی های مدیریتی برای نظام اسلامی است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با بودجه آموزش قرآن در کشور توضیح داد: نکته مهم در موضوع آموزش قرآن بودجه نیست بلکه عواملی مانند ابتکار و خلاقیت است برای مثال مقام معظم رهبری چند سال پیش مطالبه ۱۰ میلیون حافظ قرآن را داشتند که تاکنون عملیاتی نشده است. به منصه ظهور رسیدن فرمایشات رهبری در مورد حفاظ قرآن احتیاج به ابتکار و طرحی خلاقانه دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با اهمیت رسانه در اقدامات فرهنگی توضیح داد: ما هنوز مختصات جنگی که در آن قرار داریم را باور نکرده و به اهمیت رسانه توجه نمی‌کنیم لذا باید دانست که از طراحی تا اقدام تمام فعالیت‌های فرهنگی نیاز به کارشناسی رسانه‌ای دارد. واقعیت این است که جبهه مقابل چنان اقدامات خود را با ملاحظات رسانه‌ای بزرگ نشان می‌دهد که هیمنه آن از قدرتش بیشتر است، رسانه بعد اصلی جنگ نرم است و ما موظف هستیم تا رسانه تشکل‌های مردمی را حمایت کنید و امیدواریم بتوانیم در این مورد رو به جلو حرکت کرده باشیم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قمی اظهار کرد: در انجام کار تشکیلاتی باید دانست که بسنده به کارهای کوچک کار اشتباهی است البته کارهایی که در تشکل‌های مردمی در سطح شهرهای مختلف انجام می‌شود قابل تقدیر است ولی بدانید که نباید به کمتر از تحول راضی شوید.

انتهای پیام
captcha