خادمیاران رضوی کارآفرینی را اولویت خود در اعمال خیرانه قرار دهند
کد خبر: 4125661
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵

خادمیاران رضوی کارآفرینی را اولویت خود در اعمال خیرانه قرار دهند

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه باید به دنبال اقدامات عمیق و مؤثر در امر کمک به احسان پذیران بود، نسبت به توجه و اولویت قراردادن کارآفرینی و اشتغال زایی توسط خادمیاران رضوی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، در دیدار خادمیاران رضوی استان خوزستان، اظهار کرد: خادمیاران رضوی با فعالیت‌های خیرانه خود و گره‌گشایی از زندگی نیازمندان، محبت امام رضا(ع) را در دل‌های مردم می‌افزایند و این کار تحقق عملی آیه شریفه «قُل لاِّ اَسئلُکُم عَلَیهِ اَجرًا اِلَّا المَوَدَّةَ فِی القُربی، ای پیامبر بگو: من هیچ پاداشی از شما بر رسالتم درخواست نمی‌کنم جز دوست‌داشتن اهل بیتم».

وی ادامه داد: محبت و مودت نسبت به ذوات مقدس اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دارای اثرات فراوان دنیوی و اخروی است و موجب کمال دین، هدایت، اطاعت از خداوند، پرهیز از گناه و... است و خادمیاران رضوی که در عرصه‌های مختلف مشغول به خدمت هستند باخدمات خود در ثواب الهی تمام آثاری که در ایجاد محبت اهل بیت(ع) در دل‌های مردم مترتب است، سهیم هستند.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه هرکسی در هرکجایی به نام امام رضا(ع) گره‌ای از مشکلات زندگی انسانی باز کند، خادم امام رضا(ع) است، خادمیاران رضوی را به فعالیت‌های عمیق و مؤثر در امر کمک به اقشار احسان‌پذیر توصیه و تصریح کرد: توزیع بسته‌های غذایی حداقل کاری است که در حوزه کمک به اقشار کم‌برخوردار می‌توان انجام داد، در امدادرسانی‌ها رویکرد اصلی باید معطوف به توانمندسازی و ‌اشتغال‌زایی برای اقشار بی‌بضاعت باشد.

وی با بیان اینکه خداوند متعال از بندگان خود عمل «احسن» می‎خواهد، نه عمل «کثیر»، ابراز کرد: توزیع بسته‌های غذایی و معیشتی بسیار خوب و در مواقعی واجب است، اما «عمل احسن» به معنای با فضیلت‌تر بودن یک عمل نسبت به عمل خیر دیگر بوده و ایجاد اشتغال از جمله اعمال احسن است.

مروی با بیان اینکه اسلام مشوق کار و تلاش برای کسب روزی حلال است، بیان کرد: عزت و سعادت یک جامعه مرهون فرهنگ کار، تلاش، کارآفرینی و تولید است.کار و تلاش در فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و از منظر اسلام امری معنوی و با قداست است.

وی نسبت به توجه روحانیت به تبیین اهمیت کارآفرینی، اشتغال و تولید برای جامعه تأکید و اظهار کرد: عموما از زهد، عبادت و فضیلت‌های معنوی امام علی(ع) نقل می‌کنیم، اما از برخی فضیلت‌های امیرالمؤمنین(ع) همچون کارآفرینی و تولیدگری آن حضرت غافل هستیم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه امیرالمؤمنین(ع) بزرگترین الگوی کار، تلاش و تولید بود، بیان کرد: تمام اعمال امیرالمؤمنین(ع) عمل احسن است و وقتی ایشان بخشی از عمر شریف خود را به کارآفرینی، تولید و کشاورزی اختصاص می‌دهند، یعنی این اعمال و سبک زندگی مقدس است.

مروی گفت: از منظر اسلام تنبلی و بيكاری از بدترين حالات است و اسلام افرادی كه به سراغ كسب و كار نمی‌روند حتی اگر از شرایط مالی خوبی برخوردار باشند، مورد مذمت و غضب خداوند معرفی می‌کند.

انتهای پیام
captcha