اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» منتشر شد
کد خبر: 4133492
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷

اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» منتشر شد

اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» با همکاری دانشگاه اصفهان و پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری(خیر ماندگار) منتشر شد.

اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»

به گزارش ایکنا از اصفهان، اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» به‌عنوان اولین و تنها پژوهشنامه علمی پژوهشی مطالعات وقف و امور خیریه در کشور، دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با همکاری دانشگاه اصفهان و پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری(خیر ماندگار) منتشر شد.

در این پژوهشنامه، مقالاتی با محوریت موضوعات «پژوهش‌های اقتصادی و مدیریتی امر خیر»، «پژوهش‌های تاریخی و تمدنی امر خیر»، «پژوهش‌های دینی و حقوقی امر خیر» و «پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی امر خیر» پذیرفته می‌شوند که در پایگاه‌های سیویلیکا، مگ‌ایران، مرجع مجله‌های علمی، SID، نورمگز، پرتال جامع علوم انسانی و گوگل پژوهشگر نمایه شده است.

شناسایی مدل پارادایمی «توسعه نوآوری در مؤسسات خیریه ایران»(یک نظریه زمینه‌ای)، بررسی منابع صندوق‌های وقف برای آموزش عالی در کشورهای منتخب، وقف و مشارکت در حکمرانی مردمی، وضعیت حقوقی اموال مؤسسات خیریه پس از انحلال آنها، ارائه مدل جذب مشارکت‌های مردمی در فعالیت‌های قرآنی، چالش‌ها و مسائل انجام امور خیر در مناطق حاشیه‌نشین، تبیین چالش‌های بیمارستان‌های خیریه استان فارس و راهکارهای مواجهه با آنها: یک مطالعه کیفی، گفتمان امور خیریه در اصفهان (1326 ـ 1324 ق): انجمن تبلیغی کلیسا(CMS) و واکنش کنشگران اجتماعی، طراحی الگوی حکمرانی نظام وقف در ایران (با تأکید بر نقش امنا)، تحلیل جامعه‌شناختی فعالیت‌ها و عملکردهای مؤسسات خیریه‌ای (اتنوگرافی نهادی یکی از مؤسسات حوزه سلامت)، بررسی نحوه عملکرد خیریه‌ها در امور متکدیان (مطالعه موردی: دوره قاجار و پهلوی) و موقوفات ارباب رستم گیو و نقش آن در توسعه اجتماعی و فرهنگی زرتشتیان ایران (مطالعه موردی: دوره پهلوی دوم)، عناوین مقالات شماره اول دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» را دربر می‌گیرد.

این پژوهشنامه که به‌صورت دوفصلنامه منتشر می‌شود، ضمن انتشار دستاورد‌‌های اصیل پژوهشی در حوزه وقف و امر خیر، به مسئله‌یابی و حل مسائل این حوزه با حفظ معیارهای اصلی پژوهشنامه برای پذیرش مقالات شامل نوآوری، جامعیت و کاربردی بودن با محتوای علمی پژوهشی به‌منظور رفع مشکلات این حوزه می‌پردازد.

پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری(خیر ماندگار) با همکاری دانشگاه اصفهان از سال 1395 برای اولین بار در ایران در این عرصه گام نهاد و با تمام دانشگاه‌‌های سراسر کشور و مراکز علاقه‌مند به حوزه نیکوکاری همکاری می‌کند.

 علاقه‌مندان برای مطالعه مقاله‌های چاپ شده و اطلاع از نحوه ارسال و پذیرش مقالات می‌توانند به نشانی https://ecs.ui.ac.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha